Csoportok

 
Társas készség-fejlesztő tréning (13-15 éves gyerekek számára)
 
Csoportunkba várjuk olyan gyerekek jelentkezését akik:
– negatív énképpel és önértékeléssel rendelkeznek
– nehezen illeszkednek be a kortárscsoportba
– düh-és konfliktuskezelési nehézségei akadnak
– periférián lévő gyerekek
 
Többet a csoportról …
 
 
Művészetterápiás csoport serdülőknek
 
A csoportban készített alkotásokon keresztül ráláthatsz önmagadra, és a másokkal való együttlét során visszajelzést kaphatsz gondolataidra, érzéseidre. Megsejtheted, megtudhatod, hogy mások mit éreznek, mit gondolnak és hogyan cselekednek ugyanolyan helyzetekben, mint amilyen helyzetben most te is vagy. Átélheted a „nem vagyok egyedül” érzését, mert a közös alkotás mindig öröm.
 
Többet a csoportról …
 
 
Serdülő önismereti csoport (gyerekeknek)
 
A csoportot 13 – 15 év közötti fiataloknak ajánljuk. Gyere közénk, ha szeretnél többet megtudni önmagadról, ha fontos neked, hogy jól érezd magad mások társaságába. Ha szeretnél jobban kommunikálni a környezeteddel, és ha, szeretnéd tudni az eddig téged ért csalódásaid okát.
 
Többet a csoportról …
 
 
Párkapcsolatban akarok lenni (gyerekeknek)
 
Interaktív előadás, helyzet gyakorlatokkal a középiskolás korosztálynak. Tisztelve szeretni, szeretve tisztelni. Mit várok magamtól és a másiktól? Kapcsolatteremtés és megtartás. Első szerelem vagy többedik próbálkozás.
 
Többet a csoportról …
 
 
Autogén tréning
 
Heti rendszerességgel, másfél órában csoportos elsajátítása és gyakorlása a relaxációnak. Mivel ez egy pszichofizikai reflex kiépülését célozza, több hónapos gyakorlás szükséges, ezért a tanfolyamra való jelentkezéshez legalább 3 hónapos elköteleződés szükséges. Külön-külön az egyes alkalmak nem látogathatók.
 
Többet a csoportról …
 
 
Gyermek autogén tréning
 
Többet a csoportról …